Tomáš Kůdela - Z Lisabonu přes Biskajský záliv

Tomáš Kůdela, kapitán a instruktor yachtingu, na svých plavbách a expedicích zažívá hodně dobrodružstvích a adrenalinu. Vaření na cestách má vyřešeno - používá Expres Menu.

 

 

11 denní plavbou v délce 930 NM z Lisabonu kolem Portugalska a dále přes bouřlivý Biskajský záliv do Brestu započal Tomáš Kůdela sezónu letošního roku.

 

 

Není to však obyčejná plavba - jde o kurz yachtingu a tak je to o to náročnější. Někteří plují na yachtě poprvé a musí se vše teprve učit.

 

Často je počasí nevlídné, moře je neklidné a proto je těžká jakákoliv manipulace s věcmi v kuchyni. Jak píše T. Kůdela "Manipulace se vším v kuchyni ve velkých náklonech a vlnách dá také zabrat. Vaření velmi usnadňují hotová jídla Expres menu, která stačí jen ohřát a přidat přílohu."

 

 

 

 

O této a mnoha dalších plavbách se více dočtete na stránkách Tomáše Kůdely zde.

  Napište příspěvek

Slouží pouze pro odpověď, nebude nikde zobrazen.

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace