Blog

Hledáte tip na rychlou a zdravou večeři? Vyzkoušejte tortilly wrap podle nás a máte připraveno do pár minut. Navíc bude chutnat i dětem.

celý článek

Bramborový salát nemusí být jen těžký a plný kalorií jak jej znáte ze svátečního stolu. Vyzkoušejte jeho lehčí letní variantu podle nás. Určitě Vám bude chutnat!

celý článek

Slané koláče najdeme v různých variantách po celém světě. My jsme tentokrát vsadili na francouzskou verzi quiche, který je skvělou volbou pro lehčí oběd. Navíc s naším Marinovaným kolenem ušetříte při přípravě mnoho tolik cenného času.

celý článek

Pokud máte chuť na něco lehčího a přitom originálního, vyzkoušejte tento náš jednoduchý recept. výborná a zdravá večeře bude rázem na stole. Skvěle se hodí i jako jídlo do práce nebo svačina na výlet.

celý článek

Naše zeleninové ragů jsme pro vás zapekli pod bramborovou kaší a výsledek nás moc mile překvapil. Recept určitě vyzkoušejte a dejte nám vědět, jestli měl u vás taky takový úspěch.

celý článek

Představujeme vám recept na těstovinový salát s naším kuřecím, na který určitě nezapomenete, jak je dobrý. Zkuste ho.

celý článek

Zapečené nachos v mexickém stylu jedině s naším vepřovým budou hitem ve vaší kuchyni znovu a znovu. Recept je vychucený, za to vám ručíme!

celý článek

Když potřebujete vyřešit jídlo na poslední chvíli a nechcete dělat kompromisy, v Expres Menu vám rádi pomůžeme. Třeba receptem na orientální čočkový salát.

celý článek

Léto se pomalu, ale jistě blíží, a to si žádá lehčí stravu. Recept na celozrnné zapečené těstoviny s naší boloňskou směsí je přesně to jídlo, které přijde vhod.

celý článek

Trhané maso je v našich končinách velký hit zejména posledních let a díky hotovým masům od Expres Menu si ho můžete s minimem úsilí vychutnat i doma třeba jako burger. Recept na námi oblíbené trhané hovězí najdete ve videu, ale díky naší nabídce si můžete vybrat podle toho, na jaký druh masa máte zrovna chuť.

celý článek

Vejce na zeleninové podušce budou skvělá jako vydatná snídaně, ale i obstojná večeře. Vyzkoušejte nový recept s použitím našeho Ratatouille a je hotovo během chviličky.

celý článek

Přepadla vás chuť na asijskou kuchyni? Nemusíte řešit nic složitého, stačí během chvíle ohřát naši Krůtu na asijský způsob a než se ohřeje, připravit k ní tuto svěží koriandrovou rýži.

celý článek

Skvělé jídlo nemusí dát spoustu práce, stačí jen vymazlit přílohu. Recept na domácí špecle určitě využijete ke spoustě našich omáček, třeba ke kuřeti na paprice.

celý článek

Recept na masovou pomazánku z našeho měkoučkého vepřového masa se vám bude určitě hodit. Využít ji můžete ke svačině, večeři nebo prostě jen tak. A navíc je hotová raz dva, to máme rádi.

celý článek

Tentokrát přinášíme tip na rychlý jarní oběd. Bramborový salát patří k oblíbeným svátečním pokrmům. Co si jej dopřávat častěji bez složitých příprav?

celý článek

Existuje mnoho způsobů jak využít naše masa ve vlastní šťávě. Přinášíme Vám videorecept na rychlé a zdravé Hovězí po italsku.

celý článek

Je mnoho způsobu jak uvařit rýži. Ne vždy se ale rýže povede a ne vždy je uvařená tak akorát. Proto vám přinášíme videorecept na jednoduchou přípravu pro dokonale uvařenou rýži.

celý článek

Existuje mnoho druhů knedlíků, ale ten nejoblíbenější a nejrozšířenější je ten kynutý houskový. Jeho příprava je ale časově náročná a ne vždy je výsledek jak v prvotřídní restauraci. Proto Vám přinášíme návod na rychlé hrníčkové knedlíky. Příprava je velmi jednoduchá a výsledek je naprosto úžasný.

celý článek

Není boršč jako boršč…Každý jej známe jinak a nedáme dopustit na tu svoji verzi. Někdy možná ale stojí za to vyzkoušet i jiné nové recepty a oživit stále dokola se opakující jídelníček. Vyzkoušejte tento recept podle nás a vychutnejte si skvělou chuť hutné svačinové polévky.

celý článek

Poctivá gulášovka je vyhledávanou svačinovou polévkou, která nikdy nezklame a pokud ji podáváme s pečivem, nahradí i hlavní chod. Aby byla opravdu dobrá a kvalitní, je třeba dbát na výběr správného masa, musí obsahovat dostatečné množství cibule a mít dostatečně silný vývar.

celý článek

Svíčková na smetaně je rozhodně královnou české kuchyně. Lahodná chuť smetanové omáčky s kořeninovou zeleninou si Vás prostě podmaní. Jak připravit tento skvostný pokrm tak, aby chutnal jako v prvotřídní restauraci? Vyzkoušejte recept podle nás....

celý článek

Rajskou omáčku určitě není třeba zdlouhavě představovat. Jedli jsme ji jako děti ve škole, doma i u babičky. Patří prostě ke klasice na naší české i evropské tabuli. Někdo ji miluje s rýží, někdo s těstovinami a někdo si ji nedokáže představit bez houskového knedlíku. Uvařte si tento lahodný pokrm podle nás!

celý článek

Krůta na slanině je jídlo pro každou příležitost – hodí se jak na každodenní menu, tak na slavnostní tabuli. Záleží jen na tom, jak to pojmeme, jakou přílohu zvolíme, čím doplníme a celé naaranžujeme. Zkuste náš recept a pochutnejte si!

celý článek

Asi vás nepřekvapí, že španělský ptáček nepochází ze Španělska. Vypráví se sice, že si Rudolf II. ze Španělska přivezl svého kuchaře, který mu připravoval oblíbené jídlo – plátky telecího masa sepnuté na koncích, ale zřejmě to nebyl onen klasický španělský ptáček, kterého známe my. Existuje mnoho názorů, co do španělského ptáčka patří a co ne, my dáváme přednost tradičnímu receptu. Vyzkoušejte ho také….

celý článek

Stejně jako jiné pokrmy, dá se i vepřové na žampionech pojmout všelijak. Avšak základ zůstává – jemná krémová omáčka s voňavými žampiony a měkoučkým masíčkem. Kdo by odolal? Přečtěte si náš recept a inspirujte se u nás.

celý článek

Hovězí Strofanoff nebo také Stroganov nese název podle ruského šlechtického rodu Stroganovců. Tento pokrm se zřejmě rozšířil do celého světa díky Velké říjnové revoluce, kdy museli šlechticové emigrovat, protože ve vznikajícím Sovětském svazu nebylo pro ně místa. Stroganoff tak zdomácněl i v naší české kuchyni. Nejlépe chutná z hovězí svíčkové, může se však připravit také z roštěnce či jiného „minutkového masa“. Přečtěte si jak připravit tento výborný pokrm.

celý článek

Není nad klasický hovězí guláš, který patří ke stálicím na českém stole. Dá se jíst s chlebem, knedlíkem či těstovinami…. Přečtěte si náš recept a uvařte si ho také!

celý článek

Toto italské jídlo je u nás velmi oblíbené a najdeme ho i v těch nejluxusnějších restauracích. Samotná příprava není příliš náročná, je ale potřeba pečlivě vybírat ty správné suroviny. Uvařte si je podle nás!

celý článek

Kuře na paprice patří k české klasice, kterou milují snad všechny děti i dospělí. Hodí se k němu téměř jakákoliv příloha – těstoviny, knedlík, karlovarský knedlík, rýže atd. Přečtěte si jak se takové kuře na paprice vaří.

celý článek

Segedínský guláš, ač není původním národním jídlem, patří ke klasice na českém stole. Jak ho však správně připravit? Jaké maso použít, aby to byl ten pravý segedínský guláš? Kolik zelí tam dát? Přečtěte si jak na to.

celý článek

Připravit si vlastní domácí těstoviny není vůbec těžké. Pokud někdo dodržuje bezlepkovou či SCD dietu, je tento článek přesně pro něj!

celý článek

Také rádi zkoušíte nové recepty a nové potraviny? Potřebujete obměnit již zaběhnutá jídla, která doma točíte pořád dokola? Dochází Vám nápady? Hledáte zdravější varianty tradičních jídel? Právě pro Vás máme zajímavý tip jak si doma jednoduše připravit zdravější pizzu.

celý článek

Podívejte se na náš videonávod na přípravu různých kaší. Využít můžete naše sladké kaše z nabídky a máte rychlou a bohatou snídani. Naše kaše jsou bez alergenů, bez chemie a jsou vhodná pro děti od 1.roku!

celý článek

Videorecept od našeho partnera www.uzdravtesejidlem.cz přináší recpet na úžasné vanilkové rohlíčky. I když již nejsou Vánoce, jistě si rádi zdravě zamlsáte i během roku.

celý článek

Recept na rychlý ovocný koláč z naší Směsi na sladké pečivo.

celý článek

Tento videorecept od Marky z naší banánové mouky Vám přináší náš parner http://www.uzdravtesejidlem.cz,

celý článek

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace