Jelení sendvič s hořčicí

Pokud máte chuť na něco lehčího a přitom originálního, vyzkoušejte tento náš jednoduchý recept. výborná a zdravá večeře bude rázem na stole. Skvěle se hodí i jako jídlo do práce nebo svačina na výlet.

 

Časová náročnost tohoto jídla je asi 25 minut.

Suroviny na 2 porce

1 ks cibule
2 lžíce dijonské hořčice
1 balení Jelení maso Expres Menu
2 plátky sýru Goudy
4 krajíce tmavého toustového chleba

 

Postup přípravy

1. Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenká půlkolečka.
2. Toustový chléb namažte dijonskou hořčicí a na ni rozložte plátky cibule.
3. Na cibuli naskládejte Jelení maso Expres Menu, zakryjte Goudou a přiklopte druhým krajícem toustového chleba.
4. Zapečte v toustovači nebo na pánvi.
5. Podávejte rozkrájené na trojhránky.

 

Videorecept

 

 

Sledujte naši nabídku zde
Přidejte si nás na Facebooku
Sledujte nás na Instagramu
Navštivte další recepty zde
Přihlaste se k odběru newsletteru zde

 

  Napište příspěvek

Slouží pouze pro odpověď, nebude nikde zobrazen.

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace