Pikantní slaný quiche

Slané koláče najdeme v různých variantách po celém světě. My jsme tentokrát vsadili na francouzskou verzi quiche, který je skvělou volbou pro lehčí oběd. Navíc s naším Marinovaným kolenem ušetříte při přípravě mnoho tolik cenného času.

Časová náročnost tohoto jídla je asi 45 minut.

Suroviny na 2 porce

1 ks jarní cibulky
3 ks baby papriky
3 ks vejce
100 g strouhané Goudy
1 balení Marinované vepřové koleno Expres Menu
1/2 balení listového těsta
sůl

Postup přípravy

1. Cibulku a papričky nakrájejte na tenká kolečka.
2. Do misky vyklepněte vejce, přidejte nakrájenou zeleninu a osolte. Pak přidejte natrhané Marnované vepřové koleno Expres Menu a směs zamíchejte.
3. Do formy na koláč (průměr 22 cm) vložte vyválené listové těsto tak, aby sahalo až ke krajům.
4. Na listové těsto nalijte připravenou masovo vaječnou směs a dejte zapéct na 180 °C asi na 40 minut dokud těsto nezezlátne.

Videorecept

 

Sledujte naši nabídku zde
Přidejte si nás na Facebooku
Sledujte nás na Instagramu
Navštivte další recepty zde
Přihlaste se k odběru newsletteru zde

  Napište příspěvek

Slouží pouze pro odpověď, nebude nikde zobrazen.

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace