Balení a skladování

Kde ho skladovat?

Nejprve je nutné uvést, že naše jídla nemusíte skladovat v ledničce ani v mrazáku! Jednoduše uskladněte jídla tam, kde bude sucho a stabilní teplota, která nepřesáhne +30 °C. Zároveň je nutné, aby na výrobky nesvítilo slunce. Pokud splníte všechny tyto podmínky, tak vám zaručujeme, že se vám jídlo před dobou spotřeby nezkazí. Celkovou trvanlivost můžete tudíž ovlivnit jeho správným skladováním.

Vyrážíme na cestu, kam jídlo zabalit?

Jednoduše, kamkoliv, kde nebudou ostré předměty, které by poškodily sáček. Máme vyzkoušené, že to našemu jídlu sluší v kufru auta, v batohu, uvnitř jachty nebo v brašně na kole.

Jídlo bylo vystaveno větší teplotě. Nezkazí se?

Jídlo, které je zabaleno v hermeticky uzavřeném sáčku, má velkou výhodu – pokud se vám zkazí, velmi brzo to zjistíte, protože se sáček viditelně nafoukne. Jestliže necháte jídlo celý den na místě, kde jsou vyšší teploty, než které jsme doporučili, tak se vám jídlo do večera nezkazí. Pouze se zkrátí doba spotřeby. Za této situace doporučujeme jídlo v dohledné době otevřít a sníst.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace