Napsali o nás

Na našich stránkách proběhlo již několik testů jídel vhodných do terénu, s dlouhou trvanlivostí. Nyní se nám dostalo do ruky, či lépe na talíř několik jídel od Expres Menu a doslovně nás to dostalo. Jak všichni znáte, někdy se stravujeme ve shonu, nestíháme, čínské polévky jsou základ každého šuplíku. A to není dobře. Proto je zde náš test dobrot, které jsou nejen vyvážené, ale i chutné a bez přidaných sajrajtů!

celý článek

Jak se stravovat na dovolené a nenarušit svoje stravovací návyky ani zažívání? Jak si během cest zajistit vyváženou stravu? A proč je v dnešní době vhodné omezit lepek? Ptejte se Adama a Petra Sogelových ze společnosti EXPRES MENU. Hosté odpovídali 22. května od 10.00.

celý článek

Celiakie je doživotní autoimunitní onemocnění, které je způsobené nesnášenlivostí lepku v organismu. Počet celiaků stále stoupá – podle zahraničních studií by v ČR mělo být 100 až 120 tisíc celiaků, dosud diagnostikováno je cca 30 000 osob, mnoho lidí tak o své nemoci ani neví. Na celiakii neexistují léky a nedá se vyléčit. K jejím projevům patří např. zažívací potíže, chudokrevnost, řídnutí kostí, neuropsychiatrické příznaky a mnoho dalších, až po poruchy neplodnosti. Těmto problémům se dá předcházet jedině striktním dodržováním bezlepkové diety. Ačkoli se může zdát bezlepková dieta velmi omezující, na trhu už v současné době existuje celá řada kvalitních produktů, které její dodržování dělají pohodlnější.

celý článek

Lepek máme spojený především s pečivem, nicméně gluten je součástí celé řady dalších potravin. Celiaci a všichni, kdo se chtějí vyvarovat nadměrné konzumaci lepku, by měli myslet i na sčítání menších množství lepku u produktů, které jsou dle legislativy bezlepkové.

celý článek

Fenomén, který vstoupil na trh se stravováním, mě zaujal natolik, že jsem neváhal a firmu sídlící v bráně do Krkonoš, v Trutnově, s velkým zájmem navštívil. Prostřednictvím ČASopisu RYBolov Vám chci zprostředkovat informace ohledně zdravého a chutného stravování v přírodě, na chatě, nebo kdekoliv, kde nejsou ideální podmínky a čas na klasické zdravé vaření.

celý článek

Rodinná firma Expres Menu, vyrábějící trvanlivá jídla vlastní patentovanou metodou, chce se svou novinkou Space Menu zaujmout i Elona Muska.

celý článek

Až pojedete do Chorvatska či do hor, možná si s sebou vezmete jídlo od trutnovské firmy Expres Menu, která už řadu let nabízí lidem zdravé lahůdky.

celý článek

Voda může mít v potravinářství mnohem širší použití, než se zdá. Český výrobce využívá kyselou vodu k dezinfekci, zásaditou pak pro zlepšení senzorických vlastností pokrmů. Nabízejí se i další benefity zásadité vody.

celý článek

Svíčková v sáčku bez konzervantů, kterou můžete skladovat v pokojové teplotě minimálně tři roky, pak otevřít, ohřát a sníst. Takovou vyrábí rodinná firma Expres Menu z Trutnova, která právě finišuje s dostavbou nové výrobní haly.

celý článek

Rodinná firma EXPRES MENU otevírá novou provozovnu na výrobu svých hotových trvanlivých jídel v Trutnově Poříčí. Budovu, která dříve sloužila jako ubytovna a kanceláře, rekonstruovala od června 2017. Díky novým prostorům rozšíří EXPRES MENU svou kapacitu výroby, zlepší efektivitu a vytvoří si dostatečný prostor pro výzkum a vývoj nových produktů.

celý článek

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace