Nečekejnazítřek.cz: Jak na treku neumřít hlady

Snílek a dobrodruh Jan Silný napsal článek o tom, jak na treku neumřít hlady a hodnotí také mimo jiné naše jídla Expres Menu.

"Přestože nejsem žádný kuchař, výživový poradce, nebo foodbloger, rád jím, a ještě raději chodím po horách (nebo rád chodím po horách a ještě raději jím?). Tak či tak, dělá ze mě tato kombinace zálib, tak trochu samozvaného odborníka na horské stravování. Nevím jak vy, ale já už mám po krk všech těch Dobrých hostinců, čínských polívek a podobných "dobrot". Proto jsem se rozhodl vám sepsat pár tipů jak se rychle, kvalitně a zdravě najíst i mimo civilizaci. Jako přidanou hodnotu jsem pro vás zajistil i různé slevové kódy na nákupy.

Pokud vaše kroky vedou do vzdálenějších krajů, většinou stojí za to ochutnat místní kuchyni. Mnohdy se tak za pár korun skvěle najíte a rozšíříte si kulinářské obzory. Pro Marocký tajine nebo chačapuri od stařenky v Gruzinské části Kavkazu, bych se okamžitě vrátil na místo činu. Co ale jíst, když musíte vystačit s obsahem vašeho batohu?"

 

Expresmenu - pořádné jídlo během chvilky, kdykoli a kdekoli


Máte chuť na jelení ragů, hovězí guláš, nebo vepřové koleno? Bez éček, lepku a z kvalitních surovin? Expres Menu je přesně co hledáte. Ohřejete ho v ešusu a za pár minut máte vydatnou večeři po celodenním výkonu.

Tip: Expres Menu se dodává bez příloh, někdo by řekl, že je to nevýhoda, pro mě je to přesně naopak - příloha jsou zbytečné gramy navíc. Při ohřívání do Expres Menu přidám trochu vody a nasypu do něj kuskus, instantní bramborovou kaši, nebo předvařenou rýži a mám hotovo.

Výhody:

  • Rychlé a pořádné jídlo,
  • velký výběr,
  • kvalitní suroviny (bez éček a lepku),
  • bez příloh.


Nevýhody:

  • Váha (1 porce 300g) - na 2-3 denní přechod to ničemu nevadí, ale na dlouhé treky, kde řešíte každý gram, se může pronést,
  • bez příloh.


Celý článek zde.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace